Videorender toont prachtige Nokia 7 Plus

HMD Global verscheepte afgelopen jaar 8,7 miljoen Nokia-smartphones. Dit jaar komt de Finse smartphonemaker met nieuwe toestellen, waaronder de Nokia 7 Plus. Van deze midranger zien we nu een videorender opduiken.

HMD Global, of gewoon Nokia, komt dit jaar met een aantal nieuwe smartphones. De Finse fabrikant gaat deze naar verluidt tijdens Mobile World Congress 2018 presenteren. Naast onder andere de Nokia 6 (2018) en Nokia 9 verwachten we in Barcelona de onthulling van de Nokia 7 Plus, waarvan de specificaties al eerder op straat kwamen te liggen. Vandaag zien we ook een rendervideo online verschijnen, welke is gebaseerd op wat men in China al over de smartphone weet.

De Nokia 7 Plus krijgt als eerste Nokia-toestel een 18:9-beeldscherm van 6 inch mee uit de fabriek. Verder voorziet HMD Global de midranger van een dubbele camera achterop, bestaande uit een 12- en 13-megapixelsensor. Voorop komt een 16-megapixelcamera. De drie camera's zijn voorzien van Zeiss-lenzen. Tot slot krijgt de Nokia 7 Plus een Snapdragon 660-chipset onder de motorkap met 4 GB werk- en 64 GB opslaggeheugen.

Nokia

HMD Global bracht afgelopen jaar de merknaam Nokia terug naar de smartphonemarkt. Het Finse bedrijf wist in het vierde kwartaal van 2017 meer smartphones te verkopen dan HTC, Sony, Google, OnePlus, Lenovo en Asus. Wereldwijd werden er afgelopen jaar 8,7 miljoen Nokia-toestellen verscheept. 2018 belooft eveneens een goed jaar te worden voor de smartphonemaker.

(via1)(via2)

Bekijk het volledige artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *