‘Samsung Galaxy S9 verpakking lekt uit’

Over iets meer dan een maand wordt het toestel pas daadwerkelijk onthuld, toch vliegen de geruchten over de Galaxy S9 je om de oren. Het lijkt er nu op dat de verpakking van het toestel is uitgelekt met daarop een aantal specificaties.

Bijna iedere dag komt er wel een 'nieuwtje' naar buiten over de Samsung Galaxy S9, de opvolger van de gigantisch succesvolle Galaxy S8. Als we al deze geruchten voor lief zouden nemen dan heeft Samsung ons niets nieuws te vertellen wanneer het toestel eind februari op het MWC in Barcelona wordt aangekondigd. Gelukkig komt meer dan de helft van de voorspellingen over het algemeen niet uit en hebben we alsnog iets om naar uit te kijken. Nu is er een afbeelding 'gelekt' van een nogal overtuigende verpakking voor de Galaxy S9, deze verpakking lijkt sterk op die van de Galaxy S8.

S9, lek

Op de doos staan verschillende features die het toestel zou bevatten. Zo zou de S9 gaan beschikken over een 12-megapixelcamera met gigantisch snelle focus. Ook zou het toestel een Super Slow-mo functie krijgen, hopelijk is deze vergelijkbaar met die van de Sony Xperia XZ1. Een ander gerucht gaat dat de Galaxy S9 een mechanisch aanpasbaar diafragma meekrijgt dat zou verschillen tussen F1.5 en F2.4. Dat zou betekenen dat de sensor bijzonder veel licht op kan vangen, zelfs nog meer dan de LG V30. Een aanpasbaar diafragma heeft Samsung al eerder in een zeer exclusieve klaptelefoon gebruikt, dus zo gek is die gedachte niet.

Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 wordt binnenkort dus volledig uit de doeken gedaan. Wat hardware betreft zal Samsung er in ieder geval een schepje bovenop doen in vergelijking met de Galaxy S8. Hoe het design van de S9 zal veranderen ten opzichte van diens voorganger is dan de volgende vraag. Er zijn al veel afbeeldingen van gelekt en deze lijken allemaal op de Galaxy S8. Hopelijk gaat Samsung daar ook nog een schepje bovenop doen.

(via)

Bekijk het volledige artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *