‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt 4000 mAh batterij’

De aankomende phablet van Samsung beschikt over een batterij van maar liefst 4000 mAh. Als we Ice Universe kunnen geloven in ieder geval wel. Hij Twittert 100 procent zeker te zijn.

Ice Universe, een betrouwbare lekker op Twitter, verklapt vandaag dat de aankomende Galaxy Note 9 een batterij van 4000 mAh onder de motorkap meekrijgt uit Zuid-Korea. Hij is 100 procent zeker van dit nieuwtje. De Galaxy Note 8 van afgelopen jaar beschikt over een accu van 3300 mAh. Een upgrade naar 4000 mAh betekent flink wat meer capaciteit en daardoor langer gebruiksplezier met een volledig opgeladen batterij.

De Galaxy Note 9 wordt verwacht met een beeldscherm van maar liefst 6,4 inch. Onder de klep moet, met uitzondering van de batterij, grotendeels dezelfde hardware te vinden zijn als de Galaxy S9. Dat betekent een Exynos 9810-chipset in combinatie met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslagruimte. Het toestel zal draaien op Android 8.1 Oreo in combinatie met de gebruikersschil van Samsung. Een snelle update naar Android P na release is niet onwaarschijnlijk.

Presentatie

De Samsung Galaxy Note 9 wordt naar verwachting begin augustus gepresenteerd. Het toestel moet vervolgens beschikbaar komen voordat Apple nieuwe smartphones aankondigt. Samsung is dit jaar erg vroeg met de presentatie van de Note 9. Afgelopen jaar deed de fabrikant de Note 8 pas op 23 augustus uit de doeken. Tijdens de presentatie zal duidelijk worden wat de Note 9 meekrijgt. Tot dan is de 4000 mAh batterij nog niet bevestigd.

(via)

Bekijk het volledige artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *