Officiële hoesjes Galaxy S9 (Plus) bekend

Volgende maand verwachten we de release van Samsung's volgende vlaggenschip. Voor zowel de Galaxy S9 als Galaxy S9 Plus komen dit jaar een aantal officiële hoesjes beschikbaar. Deze zijn nu al bekend en hebben verschillende toepassingen.

Samsung gaat op 25 februari zijn nieuwe topstukken onthullen. Vervolgens verwachten we de Galaxy S9 en zijn grote broer vanaf halverwege maart in de winkels. De smartphones krijgen verbeterde camera's en waarschijnlijk een grotere batterij mee dan hun voorgangers. Samsung brengt voor de toestellen een aantal officiële hoesjes uit, waarvan er twee nieuw zijn. Dankzij een retailer uit Roemenië zien we hieronder een overzicht van de hoesjes voor de Galaxy S9-toestellen.

  • Hyperknit Cover
  • Protective Standing Cover
  • Alcantara Cover
  • Clear View Cover
  • LED Flip Wallet
  • Silicon Cover

De Hyperknit- en Protective Standing-covers zijn nieuw. Daarvan bestaat de eerste uit geweven materiaal. Deze is daarmee licht van gewicht en sportief. De tweede kan tegen een flinke stoot en overleeft stof, hoge temperaturen en een val van minder dan 149 centimeter. Het hoesje heeft namelijk een militaire beschermingsgraad. Verder brengt Samsung de eerder uitgegeven Alcantara, Clear View, LED Flip en Silicon covers uit voor de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus. Hieronder vijf van de zes hoesjes.

Galaxy S9 cover Galaxy S9 cover Galaxy S9 cover Galaxy S9 cover Galaxy S9 cover

Welke van deze hoesjes precies in Nederland beschikbaar komen, is niet bekend. Waarschijnlijk brengt Samsung het merendeel naar de winkels in ons land. Naar verwachting krijgt het duurste hoesje, waarschijnlijk de Protective Standing cover, een prijskaartje van maximaal omgerekend 49 euro mee. De prijzen van de andere hoesjes liggen waarschijnlijk lager. Hoewel het Infinity Display zonder twijfel wordt voorzien van een laag Gorilla Glass, is de Galaxy S9 niet opgewassen tegen een ongelukje. Een hoesje is daarom geen slechte investering.

Galaxy S9

Samsung voorziet zijn nieuwe vlaggenschip naar verluidt van prima hardware. Zo staat onder andere de Exynos 9810-chipset op het programma in combinatie met 4 of 6 GB werkgeheugen. Ook verwachten we het Infinity Display dit jaar voor de Galaxy S9-toestellen. De balk onder het beeldscherm wordt echter wel een stuk kleiner, zo blijkt uit de eerder gepubliceerde afbeeldingen van de vlaggenschepen. De Galaxy S9 krijgt een enkele camera achterop, de Plus-variant wordt verwacht met twee stuks. Beide toestellen draaien bij release op Android 8.0 of 8.1 Oreo.

(via)

Bekijk het volledige artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *