Nokia 6 (2018) verkoopt binnen kwartier uit bij twee Chinese retailers

De nieuwe Nokia 6 (2018) is alweer bijna uitverkocht in China. Het toestel komt later ook naar Europa. Naar verwachting zien we de internationale onthulling van het nieuwe Nokia-toestel eind februari tijdens het MWC.

HMD Global presenteerde onlangs de opvolger van de Nokia 6, welke afgelopen jaar binnen één minuut was uitverkocht. Het toestel krijgt de naam Nokia 6 (2018) mee en komt als eerste in China beschikbaar. Daar ging het toestel gisteren in de voorverkoop bij drie retailers. Na 12 minuten waren alle tienduizend beschikbare toestellen bij Suning uitverkocht. JD heeft eveneens niets meer op voorraad. TMall lijkt op korte termijn door zijn assortiment heen te zijn.

Nokia 6 (2018)

De Nokia 6 (2018) werd in China bij retailers JD en TMall aangeboden voor 1699 Yuan, wat omgerekend ongeveer 219 euro is. Het toestel beschikt over de Snapdragon 630-chipset in combinatie met 4 GB werkgeheugen. Dat is een flinke upgrade in vergelijking met de eerste Nokia 6. Ook features van de Nokia 8, zoals OZO Audio en de zogenaamde Bothie-functie, zijn aanwezig op de smartphone. HMD Global zet dus een zeer complete smartphone neer.

Europa

HMD Global zal hoogstwaarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress zijn nieuwe smartphones voor de Internationale markt presenteren. Het evenement gaat eind februari van start in Barcelona. We verwachten naaste de nieuwe Nokia 6 (2018) ook een nieuw vlaggenschip, namelijk de Nokia 9. Tot slot werkt de Finse fabrikant aan een zeer voordelige Nokia 1, welke voor ongeveer 100 euro over de toonbank moet gaan.

(via)

Bekijk het volledige artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *