Google Pixel 3 schermreparatie in Nederland niet mogelijk

De Google Pixel 3 en Pixel 3 XL zijn niet de makkelijkste toestellen om te repareren. Het is dan ook niet zo gek om eventuele barsten en krassen te laten maken door erkende bedrijven. Helaas zijn zelfs deze organisaties niet in staat om je Pixel-telefoon te herstellen.
Eerder schreven we al over de moeilijk te repareren Google-toestellen. De heren van iFixit tonen in een uitgebreid onderzoek aan dat je maar beter voorzichtig kunt zijn met het gebruiken van deze smartphones, want het is een ware nachtmerrie om ze in ere te herstellen. Dit komt voornamelijk door de glazen achterkant, waardoor de Pixel 3 en Pixel 3 XL een stuk fragieler zijn dan hun voorgangers. Daar krijg je wel een eleganter design en draadloos opladen voor terug.
Google Pixel 3 repareren in Nederland Als er iets mis is met je peperdure smartphone, dan is het wel zo fijn om terecht te kunnen bij een erkende reparatiezaak om het probleem op te kunnen lossen. Bij de Pixel 3 (XL) blijkt dit echter nog niet mogelijk te z..

Lees verder »

‘Verwachte iPhone XR cijfers naar beneden bijgesteld’

De iPhone XR zou elke twijfelende consument met zijn relatief lage prijskaartje moeten overhalen om toch een Apple-smartphone in huis te halen. Hoewel de verwachte cijfers nog steeds vrij hoog te noemen zijn, is het grote optimisme er op dit moment wel vanaf.
Het is elk jaar een interessante gebeurtenis om Apple en analisten te zien gokken hoe goed de nieuwe iPhones zullen verkopen. Uit het verleden blijkt dat de eerste inschattingen vrijwel nooit kloppen met de werkelijkheid. Ook vorig jaar was dat het geval met de iPhone X. Het toestel zou uiteindelijk iets minder over de toonbank vliegen dan gepland volgens Apple en andere experts. Met de iPhone XR lijkt er eenzelfde situatie te ontstaan.
Verwachte iPhone XR cijfers Analist Ming-Chi Kuo is een vrij betrouwbare bron wanneer het aankomt op nieuwe features of kenmerken van smartphones, maar het grote gokwerk is ook voor hem lastig. Kuo verwacht op dit moment een flink aantal van 70 miljoen iPhone XR-exemplaren die wereldwijd versch..

Lees verder »

One UI komt toch naar Galaxy S8 (Plus) en Note 8

Niet alleen de allernieuwste vlaggenschepen van Samsung krijgen One UI, de nieuwe user interface van Samsung. Ook de Samsung Galaxy S8, S8 Plus en Note 8 krijgen volgend jaar de opvolger van Samsung Experience. Dat is goed nieuws voor iedereen met een iets oudere Galaxy-telefoon: dan kunnen zij ook de nieuwe Android-schil van Samsung ervaren.
Het is nog geen week geleden dat in San Francisco de Samsung Developer Conference (SDC) plaatsvond. Het evenement stond in het teken van twee belangrijke nieuwe ontwikkelingen. Allereerst toonde de Koreaanse techfabrikant haar eerst smartphone met een opvouwbaar scherm, of Infinity Flex Display zoals Samsung het zelf noemt. Naar verwachting verschijnt dit toestel volgend jaar op de markt met een prijskaartje van 1.770 dollar, omgerekend zo’n 1.575 euro.
Over One UI De tweede belangrijke onthulling op het evenement was One UI, de nieuwe user interface van de Koreanen. One UI is de opvolger van Samsung Experience en gaat op termijn de huidige sch..

Lees verder »

Gratis schermreparatie voor defecte iPhone X displays

Heb jij dit jaar of afgelopen jaar een iPhone X gekocht en heb je last van schermproblemen? Mogelijk heeft jouw toestel dan een defect scherm. Als dat het geval is hoef je geen tientallen of honderden euro’s voor een nieuw display te betalen: Apple vergoedt namelijk alles om deze te repareren. Uiteraard zijn er wel een aantal spelregels.
Apple kruipt diep door het stof en komt met een mea culpa in de vorm van een nieuwe productpagina. Wat is er aan de hand? Het Amerikaanse techbedrijf heeft vele klachten ontvangen over de iPhone X. Klanten klagen dat het scherm niet altijd goed reageert zodra ze het aanraken. Het probleem doet zich voor over het gehele scherm, hoewel sommigen klagen dat alleen de schermranden het niet goed. Soms voert het scherm opdrachten uit, ook al heb je hem niet aangeraakt. Niet iedereen met een iPhone X heeft hier last van.
Gratis repareren Apple heeft de kwestie onderzocht en heeft de oorzaak gevonden. Het heeft niets te maken met de temperatuur, iets waar Ap..

Lees verder »

Android Pie onderweg naar Sony Xperia XZ Premium en Xperia XZ1 (Compact)

Is jouw daily driver een Sony Xperia XZ Premium, Sony Xperia XZ1 of Sony Xperia XZ1 Compact? Dan heeft GSMinfo goed nieuws voor je. As we speak rolt Sony Android 9.0 Pie uit naar alle drie de vlaggenschepen. Heb je de update nog niet binnen? Geen nood, dan ontvang je hem waarschijnlijk binnen nu en enkele dagen.
Het is begin augustus als Google Android 9.0 Pie aankondigt en uitrolt naar de eerste toestellen. De Pixel-telefoons van de zoekmachinegigant en Essential PH-1 bijten de spits af. In de daarop volgende weken maken verschillende smartphonemakers hun updateplannen bekend, waaronder HMD Global, Motorola, Huawei en OnePlus. Ook Sony laat van zich horen en weet ons half augustus precies te vertellen welke telefoons kunnen rekenen op de nieuwste Android-versie. Daarop vinden we de volgende smartphones:
Sony Xperia XZ2 Premium Sony Xperia XZ2 Sony Xperia XZ2 Compact Sony Xperia XZ1 Sony Xperia XZ1 Compact Sony Xperia XZ Premium Sony Xperia XA2 Ultra Sony Xperia XA2 Plus Son..

Lees verder »