Nieuw lek toont alle kleuren Moto G6 Plus

We verwachten dat Lenovo zijn nieuwe Moto G6-toestellen tijdens Mobile World Congress 2018 gaat aankondigen. De Plus-variant uit de serie wordt verwacht in zes kleuren. Dat komen we vandaag dankzij Android Headlines te weten.
Afgelopen maand kwamen specificaties en afbeeldingen van de aankomende Moto G6-toestellen al op straat te liggen. Tijdens Mobile World Congress, dat over vier dagen aftrapt in Barcelona, gaat Lenovo naar verluidt de Moto G6, Moto G6 Plus en Moto G6 Play presenteren. Moto G-toestellen staan algemeen bekend vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en komen dit jaar waarschijnlijk in een aantal kleuren beschikbaar.

Hierboven zien we de Moto G6 Plus, welke in de kleuren zwart, zilver, goud, wit, blauw en cyaan beschikbaar moet komen. We verwachten dat Lenovo de Plus-variant uit de serie meer opvallende namen meegeeft zoals bijvoorbeeld Deep Indigo en Dark Lake. Mogelijk verschijnen ook de Moto G6 en de Play-variant in deze kleuren. Of alle kleuruitvoeringe..

Lees verder »

Cat S61 aangekondigd, nog niet te koop

De Cat S61 is de nieuwste telefoon van de Bullitt Group, dat ons eerder al de Cat S60 gaf. Het toestel is aangekondigd, maar vooralsnog niet te koop. Wel is al duidelijk wat de prijs van de toughphone gaat worden.
De wereld voor toughphones is een kleine, dus elk nieuw toestel kan rekenen op voldoende aandacht. Anderhalf jaar geleden bracht Cat (afkorting van Caterpillar) een tamelijk robuuste smartphone uit, de Cat S60. Daar schreven we toentertijd ook nog een uitgebreide review over. Nu is er een opvolger, de Cat S61. Aan de kleine wijziging in naam denk je misschien af te leiden dat er niet zoveel is veranderd, maar niets is minder waar.
Veel verbeteringen Er zijn namelijk met de nieuwe Cat S61 een hoop dingen verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Zo is het scherm gegroeid, van 4.7 inch naar 5.2 inch. De resolutie heeft ook een upgrade gehad, want waar de S60 niet over een Full HD-scherm beschikte, doet de S61 dat wel. De chipset ging van een Snapdragon 615 naar een 630 en h..

Lees verder »

LG K8 (2018) en LG K10 (2018) in aantocht

Nog even en het Mobile World Congress (MWC) gaat van start. LG is één van de fabrikanten die een acte de présence maakt. Via een persbericht laat LG weten dat we volgende week in Barcelona maar liefst vier nieuwe toestellen te zien krijgen.
Naast high-end vlaggenschepen als de LG G6 en LG V30 heeft het Koreaanse technologiebedrijf ook verschillende middenklassers en low-end budgettelefoons in haar assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de LG G5 SE, LG Q6 en LG X Screen. Bij het horen van de naam LG K-serie gaat er wellicht een belletje rinkelen. De telefoons in deze reeks lopen sterk uiteen qua prijs en specificaties. Ze vormen een betaalbaar alternatief voor wie geen dure smartphone kan betalen, of er simpelweg niet zo veel geld voor op tafel wil leggen.
Via een persbericht bevestigt LG dat het niet met lege handen komt. De Koreaanse smartphonemaker onthult volgende week vier nieuwe toestellen op het MWC: de LG K8 (2018), LG K10 (2018), LG K10 (2018) Alpha en LG K10 (2018) Plus. Vorig ..

Lees verder »

Foto’s prototype Huawei P20 duiken op

Er is al veel gezegd en geschreven over de Huawei P20, maar niemand weet eigenlijk hoe het toestel er straks uit komt te zien. Onze collega’s van Android Authority hebben wel een idee. Via een van hun bronnen hebben zij een niet-werkend prototype van de Huawei P20 weten te bemachtigen.
Huawei is weliswaar aanwezig op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona, maar een high-end vlaggenschip hoeven we niet te verwachten. Deze wordt op dinsdag 27 maart uit de doeken gedaan tijdens een persevenement in Parijs. Tot die tijd kunnen we alleen maar speculeren over het design en de specificaties van het toestel.
Android Authority zegt meer te weten over het ontwerp van de Huawei P20. De techsite heeft de hand weten te leggen op een prototype van het toestel. Hoewel dit natuurlijk niets zegt over het definitieve ontwerp, geeft het wel een goed beeld van wat we volgende maand kunnen verwachten in de Franse hoofdstad. Helaas werkt het prototype niet dus kan de redactie van Android Authority ..

Lees verder »

Nokia 8 review

De Nokia 8. Hét nieuwe toestel van Nokia, voorzien van de beste hardware die er is, in een glimmende behuizing. Wij namen het uitgebreid onder de loep en beoordeelden de software, de hardware en de verhouding tussen prijs en kwaliteit.
Nokia is terug. Net als Brainpower. Of nee, wacht, dat was 2007. Nokia is wéér terug, en dit keer echt. Met een high-end chipset van Qualcomm en Android 8.0 Oreo ook nog. Al met al een behoorlijk volwassen smartphone. De tijd dat alle mobiele telefoons een Nokia waren is inmiddels voorbij, maar de Finse merknaam siert tegenwoordig moderne smartphones die voor de concurrentie nauwelijks onderdoen. Zijn de huidige telefoons met het Nokia-naam net zo solide en duurzaam als vroeger?
Voor ons ligt de Nokia 8, het huidige topmodel van de nieuwe Nokia-lijn. Het toestel glimt ons tegemoet. In deze review kijken we onder andere daar naar, maar ook naar het scherm, de hardware zoals batterij en geheugen, de camera en de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zo h..

Lees verder »